Verlichtingadvies?

 • Veiligheid & kwaliteit
  Ons bedrijf is gecertificeerd
  KvINL-keurmerk

  Tevens zijn wij lid van
  Techniek Nederland

U vindt hier een selectie van door ons uitgevoerde werkzaamheden.

Voor grote complexe projecten heeft Electro-Technisch Bureau Jan van der Reijden de specialistische kennis in huis. Of het nu gaat om nieuwbouw van woningen, een appartementencomplex, bedrijfspand, renovatie van gebouwen of uitbreiding en aanpassingen van bestaande installaties, wij zijn de geschikte partner voor realisatie van de elektrische installaties.

Lees meer...

Electro-Technisch Bureau Jan van der Reijden heeft ruim 50 jaar ervaring met het realiseren van elektrische installaties voor luxe woningen. Samen met de opdrachtgever, architect en aannemer zijn wij als geen ander in staat om een stuk maatwerk te realiseren volledig naar wens van de opdrachtgever.

Lees meer...

Het realiseren van een elektrische installatie is bijna altijd een stuk maatwerk. Bij nieuwe installaties is het belangrijk om goed gebruik te maken van de mogelijkheden tijdens de nieuwbouw. Tijdens verbouwingen is het niet alleen een kwestie van aanbrengen van wat uitbreidingen in de installatie, ook aandacht voor de bestaande installatie is belangrijk. Renovatie is altijd maatwerk.

Lees meer...

Een Photovoltaïsch-Paneel (PV-paneel) is een paneel dat zonne-energie omzet in elektriciteit. De zonne-energie die wordt omgezet naar elektriciteit is een vorm van duurzame energie. De panelen zijn er in verschillende maten, afhankelijk van het vermogen dat ze opleveren.

Lees meer...

Een overzicht van complete intercom installaties welke door ETB Jan van der Reijden zijn geinstalleerd. Het betreft hier compleet nieuw aangelegde systemen maar ook aanpassing van bestaande intercom installaties. Vaak is er sprake van op maat gemaakte bellentableaus, toevoegen van een kleurencamera en intercom toestellen met een haarscherp kleuren beeldscherm.

Lees meer...

Twee stuks laadpalen tbv elektrische auto's bij Fa. Horsman te Lisse.

Lees meer...

Medio 2017 is er gestart met de bouw van 10 luxe appartementen met parkeergarage in opdracht van Horsman & Co.

Lees meer...

Na de zomer van 2014 is Horsman & Co gestart met de bouw van Het Ensemble te Hoofddorp. Het project aan de Nijverheidsstraat omvat 49 appartementen en 16 eengezinswoningen.

Lees meer...

Sinds de oprichting in 1981 van amateurvoetbalvereniging FC Lisse, is Electro-Technisch Bureau Jan van der Reijden altijd nauw betrokken geweest bij deze vereniging. Voor de bouw van sportpark Ter Specke hebben wij de elektrische installaties verzorgd.

Lees meer...

Elektrische installatie in het verenigingsgebouw van speeltuinvereniging "Kindervreugd" te Lisse. Opdrachtgever Horsman & Co.

Lees meer...

Renovatie van de Hervormde kerk te Lisse. Tijdens de renovatie is de gehele elektrische installatie vernieuwd en uitgebreid.

Lees meer...

 • Foto 5
 • Foto 12
 • Foto 6
 • Foto 2
 • Foto 7
 • Foto 3
 • Foto 11
 • Foto 9
 • Foto 4